januari 2013

08 februari 2013 tot 14 maart 2013
gepost door Luc Rerren

Connecting Identities is een samenwerkingsproject tussen 6 opleidingen juweelontwerp van evenveel gerenommeerde internationale scholen. 
Studenten vertrekken van 3 foto’s die ze zelf nemen. Met deze 3 foto’s vertellen ze beeldend hoe zij hun leefomgeving, hun studentenstad zien. Deze triptiek van foto’s communiceren ze naar de studenten van de andere scholen en wordt het uitgangspunt om een juweel te ontwerpen.

29 januari 2013
gepost door Luc Rerren

Aldo Bakker (NL, 1971) startte zijn carrière als ontwerper van juwelen. Geduld en perfectie, aangeleerd in dit vakgebied, zijn vaardigheden die nog steeds herkenbaar zijn in de ontwerpen van vandaag en de leidraad vormen doorheen zijn werk.

23 februari 2013
gepost door Luc Rerren

Tijdens de infodag op 23 februari organiseert atelier Keramiek een Masterclass Performance.
Een aantal docenten van de opleiding Vrije Kunsten, Campus Elfde Linie zullen samen met 3 gerenommeerde gastdocenten — Ria Pacqueé, Helmut Van den Meersschaut en Pol Pauwels (2M3) — een dagvullend programma uitwerken vol happenings.

Voor meer info of inschrijvingen klik je op de download op deze pagina.

07 februari 2013
gepost door Luc Rerren

Ben je masterstudent of pas afgestudeerd, dan is dit iets voor jou.

Op 7 februari organiseert Design Platform Limburg en Kunst in Limburg C-my Portfolio, een avond in het teken van portfolio advies. 

De 1-op-1 adviessessies met professionals zijn reeds volgeboekt. Voor de lezing om 19u zijn wel nog plaatsen. Snel inschrijven dus. 

12 januari 2013 tot 24 februari 2013
gepost door Luc Rerren

Das Treffen is een duo-presentatie met kunstenaars Caroline Coolen (°1975, B) en Bart Van Dijck (°1973, B). Das Treffen is zowel een ontmoeting als een gevecht. De sculpturen, tekeningen en video’s in deze tentoon- stelling gaan in dialoog met elkaar, soms vreedzaam, maar soms ook strijdlustig. Het thema ‘strijd’ is bij beide kunstenaars vaak al aanwezig in het werk an sich.

Opening in de vorm van een performance op zaterdag 12 januari om 20u in CIAP.
De tentoonstelling is nog te bezichtigen tot 24 februari 2013.