november 2013

04 december 2013
gepost door Luc Rerren
Op woensdag 4 december organiseert MAD-faculty / Hogeschool-PXL op Campus Elfde Linie Hasselt een extra infodag voor het grote publiek. Toekomstige studenten, ouders, alumni, bedrijven en andere geïnteresseerden zijn welkom.
16 maart 2014
gepost door Luc Rerren
Op zondag 16 maart opent campus Elfde Linie Hasselt haar deuren voor het grote publiek. Toekomstige studenten, ouders, alumni, bedrijven en andere geïnteresseerden zijn welkom.
28 november 2013 tot 15 december 2013
gepost door Luc Rerren

Souvenir presenteert op het oude kerkhof van Hasselt een reeks artistieke ingrepen van bachelor studenten Beeldhouwkunst en Keramiek van de MAD-faculty.

Kunst in de publieke ruimte is een belangrijk onderdeel van het opleidingsprogramma van de vrije beeldende kunstenaar. De opzet van deze jaarlijkse opdracht is enerzijds om op een kritische manier in te spelen wat er leeft binnen de hedendaagse kunst en anderzijds te leren met het eigen werk uit het atelier te treden en de confrontatie aan te gaan met een publiek en de locatie — de context — waar het werk wordt geplaatst.

19 november 2013 tot 30 december 2013
gepost door Luc Rerren

Hannah Joris verdedigde op 19 november op zeer overtuigende wijze haar doctoraat in de kunst aan de MAD-faculty (UHasselt-KULeuven).