januari 2014

14 mei 2014
gepost door Lotte Thora

Wil je weten hoe een les binnen MAD-faculty verloopt? Wil je de studentensfeer opsnuiven? Kom dan op woensdag 14 mei van 9u tot 15u30 naar de openlesdag op campus Elfde Linie in Hasselt. Tijdens de openlesdag maak je kennis met de academische Bachelor en Master in de Beeldende Kunsten met onderstaande afstudeerrichtingen:

28 januari 2014
gepost door Lotte Thora

Martin Scorsese. Al meer dan vier decennia lang verlegt deze Italiaans-Amerikaanse filmmaker de grenzen van de zevende kunst. Hij is niet weg te branden uit de frontlinies van de film: de controverse rond The Wolf of Wall Street bewijst dat ouderdomsdeken Martin Scorsese nog altijd relevant is. TheRoxyTheatre organiseert op dinsdag 28 januari een studiedag over het werk van deze grootmeester, in samenwerking met het Film Fest Gent en met de steun van MAD-Faculty (KHlim, campus C-Mine).

13 februari 2014
gepost door Luc Rerren

Onder de titel GYM — Generating New Masters — organiseert Vrije Kunsten reeds een aantal jaren tentoonstellingen/toonmomenten met het werk van masterstudenten. Locatie voor de exposities is de oude turnzaal op de Elfde Linie Campus in Hasselt, dat tevens hun werkruimte is gedurende het academiejaar. Voorafgaand de openingen van de exposities wordt een lezing van een gerenommeerd kunstenaar of curator georganiseerd.

19 februari 2014
gepost door Luc Rerren

Woensdag19 februari vanaf 18.00u staat C-mine crib in het teken van portfolio advies. 

Een team van professionals geven één-op-één feedback op portfolio's. Daarnaast leren deelnemers zichzelf op een korte en krachtige manier voor te stellen tijdens de workshop ‘elevator pitchen’, is netwerken mogelijk met de organisaties die kunnen ondersteunen op de weg naar succes en geeft spreker Rizon Parein inspirerende tips tijdens een lezing.