oktober 2014

03 november 2014
gepost door Luc Rerren

Elke eerste maandag van de maand presenteert MAD Faculty, Campus Hasselt een film. Voor de eerste vertoning van het nieuw academiejaar werd gekozen voor The Master.

10 oktober 2014 tot 17 oktober 2014
gepost door Luc Rerren

Vrijdag 10 oktober om 15:00u is de officiële opening van 'The Olfactory' aan de UHasselt, Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt (oude gevangenis). 
14u45: deuren open
15u00: opening in de kleine aula met toespraken van:
- Rob Cuyvers, Decaan Faculteit Architectuur en kunst
- Ben Lambrechts, Algemeen Directeur Hogeschool PXL
- Paul Morrens, archivaris van het werk van Peter de Cupere

13 december 2014
gepost door Luc Rerren

Je start een blog, en dan? Of het vanuit een passie, hobby of onderneming is, er zijn enkele technische vereisten om die blog te doen slagen. Hoe pak je dat aan? Welke minimale technische kennis kan je best beheersen? En hoe zorg je ervoor dat jouw blog zo hoog mogelijk in de Google lijstjes staat? Herman Maes — dailybits.be — geeft je de nodige tips & tricks. In het dagelijkse leven is hij IT-consultant en experimenteert hij met alle nieuwe online tools en code mogelijkheden.

13 november 2014 tot 27 november 2014
gepost door Luc Rerren

En dat zullen we vieren. Niet met serpentines en confetti wel samen met jullie: kunstenaars en creatieven. En op de manier zoals we dat het beste kunnen: door jullie te helpen. Daarom serveren we  een geanimeerd adviesmenu verdeeld over drie gangen, of beter locaties, telkens met een feestelijk toet(s)je.

02 oktober 2014 tot 22 oktober 2014
gepost door Luc Rerren

Onder de titel 'Stedelijkheid door de ogen van een striptekenaar' presenteert Ruben Alexander een reeks beeldconstructies.
De tentoonstelling kadert in een samenwerking tussen TU Eindhoven, faculteit Bouwkunde, faculteit Architectuur en kunst UHasselt, Hogeschool PXL en MAD-faculty.

OPENING
Donderdag 2 oktober, 20.00u
Gastheer: Rob Cuyvers, decaan faculteit Architectuur en kunst, UHasselt