februari 2015

13 maart 2015 tot 18 april 2015
gepost door Luc Rerren

De studenten van PXL-MAD, Campus Elfde-Linie Hasselt en LUCA School of Arts, Campus C-Mine Genk presenteren hun beeldend werk omtrent het thema 'Tout est Grâce. 

De tentoonstelling wordt geopend op vrijdag 13 maart om 19u door Dan Holsbeek, docent kunstgeschiedenis en bezieler van dit project.
Tout est Grâce is nog te bezichtigen tot zondag 19 april 2015.
Openingsuren: www.develinx.be

27 februari 2015 tot 05 juni 2015
gepost door Luc Rerren

Op uitnodiging van de Balie van Hasselt selecteerden docenten Vicky Gruyters en Stijn Maes het werk van 7 kunstenaars die recent afstudeerden aan PXL-MAD: Véronique Alberghs, Ignace Cami, Katrien Claes, Natalia Drobot, Eline De Boiserie, Manu Engelen en Eveline Lambrechts.

De tentoonstelling is te bezichtigen in de lokalen van de Balie van Hasselt, tijdens de openingsuren van het Gerechtsgebouw.

 
26 februari 2015
gepost door Luc Rerren

Onder de titel GYM — Generating New Masters — organiseert Vrije Kunsten reeds een aantal jaren tentoonstellingen met het werk van masterstudenten. Locatie voor de exposities is de oude turnzaal op de PXL Campus Elfde Linie in Hasselt, dat tevens hun werkruimte is gedurende het academiejaar. GYM is een uithangbord en vormt de schakel tussen het masteratelier en het professionele tentoonstellingsveld.