Theriessa Cenens, studente Reclame Vormgeving, ontvangt brons op de StuMPA awards

03 mei 2013 - 14:42

Febelmag, de Federatie van de Belgische Magazines, organiseerde voor de vierde keer de StuMPA. StuMPA of de Magazine Print Award voor Studenten is een spin-off van de Magazine Print Award en past in dezelfde filosofie.

De Student MPA is een creatieve wedstrijd die openstaat voor laatstejaarsstudenten van het hoger kunstonderwijs (professioneel en academisch) Grafisch ontwerp in België. Voor diegenen die 'print' en 'magazines' denken. Voor de studenten van vandaag, de creatieve merkenbouwers van morgen.

De taak van de jury was niet gemakkelijk gezien de hoge kwaliteit van de ingestuurde werken. De leden van de jury hebben streng geoordeeld en beslist dat 18 van in totaal 113 ingezonden projecten, waaronder het project van Theriessa Cenens en Ute Dillen, beiden studenten Reclame Vormgeving van MAD-faculty, hun werken mochten komen verdedigen.

Gesteund door hun medestudenten en hun docenten hebben deze 18 genomineerden hun creatie rond het magazine verdedigd in het kader van de Young Creative Day bij Sanoma Media. Die verdediging vond plaats voor talrijke toeschouwers, alsook voor een zeer professionele jury. Theriessa Cenens en haar charmante creatie voor 'De kasten van Ikeba' mocht de bronzen award in ontvangst nemen.

Meer nieuws van PXL-MAD