Bezoek de expo No More Boring Art! The Other Side. Kijk hier voor meer informatie

Kwaliteitszorg

 

Kwaliteitstoets Beeldende Kunsten

De opleiding Beeldende Kunsten met afstudeerrichtingen Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten volgt systematisch haar kengetallen op en houdt rekening met de tevredenheid van studenten en personeel. Consulteer op deze pagina het overzicht van de meest recente kengetallen van de opleiding.

De opleiding werkt in het kwaliteitszorgsysteem voor opleidingen van Hogeschool PXL systematisch aan haar kwaliteit. Zo wordt de opleiding regelmatig onderworpen aan een externe opleidingsbeoordeling waarin een onafhankelijke externe commissie de kwaliteit van de opleiding beoordeelt. Alle informatie over de kwaliteit van de opleiding en de meest recente opleidingsbeoordeling kan je raadplegen door op de kwaliteitszorgfiche hiernaast te downloaden.

De Educatieve Master in de Audiovisuele en beeldende kunsten is een nieuwe opleiding. Alvorens de opleiding officieel opgestart kon worden, werd de opleiding onderworpen aan een externe opleidingsbeoordeling. De NVAO onderzocht de kwaliteit van de opleiding en de commissie oordeelde dat elk van de generieke kwaliteitswaarborgen behaald is. Hiermee kreeg de opleiding groen licht om van start te gaan..

Klik hier om het volledige rapport te lezen.