Dinsdag 6 juli organiseert PXL-MAD opnieuw een infodag 'on campus'. Kijk hier voor meer informatie

Nieuws

EXIT presenteert voor de 16e keer op rij de afstudeerprojecten van de masters van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Genk en de Faculteit Architectuur en Kunst van UHasselt. De locatie voor EXIT/21 is het prachtige energiegebouw van C-mine in Genk. Uitgezonderd de masters Vrije Kunsten, zij presenteren uitzonderlijk hun projecten in MAD-Gallery, de nieuwe expositieruimte van PXL-MAD in gebouw G op campus Elfde Linie in Hasselt.

NEXIT presenteert de afstudeerprojecten van de bachelors van PXL-MAD School of Arts. Wat EXIT is voor de masters, is NEXIT voor de bachelors. De locatie voor NEXIT/21 is campus Elfde Linie Hasselt, zowel in gebouw C, gebouw G als de GYM.
Elk gepresenteerd project getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, artistieke en creatieve ontwikkeling van de student.

NEXIT/21: 24 - 27 juni, 14:00 - 18:00, PXL-MAD Hasselt.

PXL-MAD organiseert vanaf volgend academiejaar (2021-2022) een nieuwe internationale tweejarige post-opleiding Juweelontwerp i.s.m. de Nederlandse ontwerpers MASieraad.

Kijk hier voor meer info

Deniz Kaya, kersverse alumni Internationale Master Reading Type & Typography aan PXL-MAD School of Arts, werd samen met 9 andere kanshebbers geselecteerd voor de Klasseprijs 2020.
De titel van haar scriptie luidt: 'De verkenning van educatieve prentenboeken voor kinderen om wiskundige initiatie te onderrichten — vanuit het perspectief van grafisch en typografisch ontwerp'.

Via deze virtuele rondleidingen geven wij je een unieke inkijk in onze gebouwen, infrastructuur en sfeer.

Grafisch Ontwerp

Juweelontwerp & Edelsmeedkunst

Vrije Kunsten