Reserveer hier je veilige privé rondleiding on campus. Je maakt kennis met docenten, het curriculum en de ateliers. Zo helpen we je de juiste keuze te maken in je verdere studieloopbaan.

 

Nieuws

UNLOCKED EXTENDED 2020 presenteert de afstudeerprojecten van de masters Juweelontwerp & Edelsmeedkunst van PXL-MAD School of Arts Hasselt. Het werk van de 9 jonge ontwerpers kan je bewonderen en kopen bij Multiple, Maastrichterstraat 64 in het centrum van Hasselt van 27 juni tot 18 juli. Openingsuren: maandag van 11:00 tot 17:00,
dinsdag tem vrijdag van 10:00 tot 18:30 en zaterdag van 10:00 tot 18:00. Enjoy!

Via deze virtuele rondleidingen geven wij je vanuit je kot een unieke inkijk in onze gebouwen, infrastructuur en sfeer.

Grafisch Ontwerp

Juweelontwerp & Edelsmeedkunst

Vrije Kunsten

 

Louise Goffin, Laura Kreemers, Christina Lubon en Luca Tsouloulis, vier beloftevolle studenten Grafisch Ontwerp, zorgden voor de illustraties, de grafische vormgeving en het artwork van het boek 'Taalduiken en artisticuleren'. Met een sterke dosis flexibiliteit en verantwoordelijkheidszin ontwikkelden ze als team binnen de module MAD-Projects op een ongelooflijke wijze dit prachtig resultaat: een lijvig boek van 164 pagina's in full color met hardcover.

Een overzicht van alle exposities door docenten van pxl-mad.

 

De opening van de nieuwbouw van PXL-MAD School of Arts in Hasselt was een grandioos succes. Meer dan 400 bezoekers konden kennis maken met dit fantastisch gebouw en werk bewonderen van wereldberoemde kunstenaars (i.s.m. het S.M.A.K.) en docenten schilderkunst van eigen huis.

De tentoonstellingen 'No More Boring Art!' en 'Het Schilderatelier, 65 jaar Hoger Kunstonderwijs te Hasselt' zijn omwille van de huidige maatregelen omtrent corona minstens tot 20 april gesloten.

Met dank aan Katleen Verjans voor de fotografie.