Agenda

OPDOEKEN

Wil jij iedereen omverblazen met jouw creatief talent? Dat kan! Kom met je werk naar buiten en maak kans op een herasdoek rond de nieuwbouw.

Stuur je design in ten laatste 1 maart 2019 via mail naar celine.vanbakel@student.pxl.be.
Als jouw ontwerp geselecteerd wordt door de jury, samengesteld uit studenten en docenten van PXL-MAD, nemen we terug contact op met jou.

PXL-MAD exposeert in De Vitrine

Donderdag 24 januari opent PXL-MAD School of Arts haar eerste expo in De Vitrine met het werk van kunstenaar en alumnus Gijs Coenen. De Vitrine is een onderdeel van De Serre, een tijdelijk project voor en door creatieve jongeren in het voormalig administratief gebouw van Stad Hasselt. Na deze expo volgen er nog een reeks tentoonstellingen, workshops, toon- en verkoopmomenten vanuit PXL-MAD.

Infodag 23/02/2019

MAD about Arts? Dan is PXL-MAD iets voor jou. Kom zaterdag 23 februari naar de infodag van PXL-MAD School of Arts in Hasselt en ontdek dat de opleiding Beeldende Kunsten dat is wat jij zoekt. Je maakt kennis met studenten en docenten, krijgt informatie over het curriculum en je bezoekt de ateliers van de verschillende afstudeerrichtingen (Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten). De deuren staan open van 09:00 tot 13:00u. Tot dan! Lukt zaterdag 23 februari niet? Zaterdag 27 april staat de deuren weer open.