PXL-MAD opent nieuw academiejaar met tentoonstelling van Honoré d'O. Meer info

Agenda

A Bite of Knowledge

PXL-MAD opent het nieuwe academiejaar met expo 'A Bite of Knowledge' van Honoré d’O, gecureerd door Luk Lambrecht. Honoré d'O (1961) is een kunstenaar van invloed en opereert tussen de plooien en (n)iemandsland van taal en beelden, die in een staat van voorlopigheid en poëzie blijven resoneren.

Agents of Concern: Images and Empathy

Agents of Concern: Images and Empathy brengt een internationale groep kunstenaars en onderzoekers uit verschillende disciplines bij elkaar om na te denken over de impact van beelden op onze empathische omgang met de wereld rondom ons. Hoe wekken beelden empathie op, en wat voor strategieën ontwikkelen kunstenaars en andere producenten van beelden om onze empathische blik te sturen, te manipuleren, of deze juist kritisch te bevragen?

Infoavond 22 november

MAD ABOUT ARTS? Dan is de opleiding Beeldende Kunsten in Hasselt misschien iets voor jou? PXL-MAD School of Arts biedt een academische bachelor- en masteropleiding aan met een keuze uit drie afstudeerrichtingen: Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten (Keramiek, Open Lab, Schilderkunst, Sculptuur & Installatie, Vrije Grafiek).

Wil je je passie en kennis delen met anderen? Dan is de Educatieve Masteropleiding in de Beeldende Kunsten misschien wel iets voor jou?