Agenda

Expo Dionysos

De VELINX in Tongeren toont met de expo 'De terugkeer van Dionysos' werk van studenten van PXL-MAD School of Arts in Hasselt en LUCA School of Arts in Genk.

Beide onderwijsinstellingen organiseren reeds jaren gezamenlijk een project waar studenten werken omtrent een opgelegd thema. Dit jaar is dat 'Dionysos'. De voorbije jaren passeerden ondermeer de thema's 'revue', 'extase', 'dilemma', 'vervreemding' en 'escapisme'. De resultaten van dit project worden gepresenteerd aan een externe jury en een selectie met het meest interessante werk telkens geëxposeerd in de Velinx.

Symposium Houtsnede

De Houtsnede is een combinatie van twee tentoonstellingen. De reizende tentoonstelling 'Hoogdruk! De houtsnede, democratisch expressiemiddel bij uitstek' toont de geschiedenis van de houtsnede tot en met de hedendaagse toepassingen. De tijdelijke tentoonstelling 'Cutting Edge. Houtsnede vandaag' is gericht op de meest actuele tendensen.

Beide tentoonstelling zijn te bezichtingen tot zaterdag 25 mei op donderdag, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 19:00, Oud Gerechtshof, Hasselt

 

Infodag dinsdag 2 juli

Heb jij nog geen keuze gemaakt wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan tussen 15:00 en 20:00u een bezoek aan onze infodag en ontdek zelf dat PXL-MAD School of Arts de opleiding is die jij zoekt. Docenten informeren je over de inhoud van het curriculum en beantwoorden al jouw vragen.

Lukt dinsdag 2 juli niet. Hogeschool PXL organiseert op 7 september van 9:00 tot 14:00u een laatste infodag voor de start van het nieuw academiejaar.

Infodag zaterdag 7 september

Heb jij nog geen keuze gemaakt wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan tussen 09:00 en 14:00u een bezoek aan onze infodag en ontdek zelf dat PXL-MAD School of Arts de opleiding is die jij zoekt. Docenten informeren je over de inhoud van het curriculum en beantwoorden al jouw vragen.

Wil je niet wachten tot september. Hogeschool PXL organiseert op 2 juli van 15:00 tot 20:00u ook een infodag.

Bekijk hier een sfeerverslag van de infodag van april.