MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist wat je volgend jaar wil studeren. Scroll dan zeker door ons onderwijsaanbod, download de infobrochure en bekijk de virtuele rondleidigen door onze ateliers via de button op de homepage. Zodra we je terug op de campus kunnen ontvangen hoor je van ons. Stel het wel. Tot snel.

Charlotte Vanhoubroeck op WE ARE THE NEXT GENERATION

Charlotte Vanhoubroeck, afgestudeerd als master Juweelontwerp & Edelsmeedkunst aan PXL-MAD, creëerde op basis van beschrijvingen van de sieraden van onze eerste koningin Louise-Marie d’Orléans tien sentimentele juwelen van een koningin die we vergeten lijken te zijn. Met dit project tracht Charlotte het vervagende erfgoed nieuw leven in te blazen en een glimp te tonen van wie onze eerste koningin was. De manier hoe Charlotte speelt met oud en nieuw is verbluffend.

WE ARE THE NEXT GENERATION toont tijdens ‘de Kortrijk Creativity Week’ de beste Belgische studentenprojecten Architectuur, Multimediaal Ontwerp (graphic design, web en games) en Productdesign uit het hoger artistiek en creatief onderwijs via een online en offline showcase van 15 oktober tot 15 november 2020. 

 

Waar?: 
Kortrijk Creative Festival
Broeikaai 6
8500 Kortrijk
Meer evenementen van PXL-MAD