MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

65 jaar Kunstonderwijs te Hasselt

Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe kunstateliers bij PXL-MAD School of Arts opent de opleiding een tentoonstelling onder de titel ’Het schilderatelier. 65 jaar Hoger Kunstonderwijs te Hasselt’. Joannes Késenne, eredocent en curator van deze tentoonstelling, verzamelde 21 werken van 7 docenten / kunstschilders die sinds de start van het Hoger Kunstonderwijs in Hasselt (1955) tot en met vandaag verbonden waren of nog zijn aan het schilderatelier.

Gelijktijdig toont PXL-MAD in hun nieuwe tentoonstellingsruimte enkele topwerken van wereldberoemde kunstenaars uit de collectie van het S.M.A.K. onder de titel 'No More Boring Art! From the S.M.A.K. Collection curated by Koen van den Broek'.

Door de maatregelen naar aanleiding van de Coronacrisis zijn de tentoonstellingen minstens tot 20 april niet toegankelijk.

 

 

Waar?: 
Nieuwbouw PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie
Gouverneur Verwilghensingel
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD