Schrijf je vandaag nog in voor de toelatingsproef Grafisch Ontwerp. Nog niet overtuigd? Kijk hier naar onze troeven

Ik Zie Ik Zie Ik Zie Watjijnietziet

Tot 24 maart presenteert PXL-MAD School of Arts de tentoonstelling 'Ik Zie Ik Zie Ik Zie WatJijNietZiet' in De Vitrine, een expositieruimte in het voormalig administratief gebouw van Stad Hasselt.

Curator van deze tentoonstelling is Lieven Segers, beeldend kunstenaar, organisator van tentoonstellingen, docent aan PXL-MAD School of Arts in Hasselt en Luca School of Arts in Genk en gedoctoreerd over humor in de kunst.

'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet' is een spel waarbij een voorwerp moet worden geraden, dat één van de spelers in gedachten heeft, en dat voor alle spelers zichtbaar aanwezig is. Het enige kenmerk dat hij geeft is de kleur.

'Ik Zie Ik Zie Ik Zie WatJijNietZiet' is een tentoonstelling die de toeschouwer niet enkel op zoek laat gaan naar een onwaarschijnlijk gekleurd voorwerp maar ook naar hoe objecten en kunstwerken elkaar kunnen dienen en beïnvloeden. Het spel wordt verlegd naar de mogelijkheid om merkwaardigheden te vinden die niet onmiddellijk in de oorspronkelijke werken zit, maar die eerder tussenin de kunstwerken te ontdekken is. In deze tentoonstelling wordt de toeschouwer visueel actief gemaakt terwijl hij fysiek buiten blijft. Wie zoekt die vindt een theaterstuk met zijn eigen regels en ritmes. Veel plezier.

Met werk van: Nick Andrews - Carla Arocha & Stephane Schraenen - Guillaume Bijl - Vaast Colson - Fleur de Roeck - Peter Hulsmans - Frank Koolen - Verdran Kopljar - Michele Matyn - Nadia Naveau - Dries Otten - Ria Pacquée - Lieven Segers - Helgi Thorsson - Luc Tuymans

De tentoonstelling blijft tot 24 maart, 24u/24u te bezichtigen.

 

Waar?: 
De Vitrine / De Serre
Groenplein 1
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD