Maxim Schoups, masterstudent Advertising Design, wint New Blood Award in Londen. Kijk hier voor meer info

Kunstennacht Hasselt in PXL-MAD

TIjdens Kunstennacht Hasselt op donderdag 16 mei kan je bij PXL-MAD School of Arts terecht voor twee tentoonstellingen en performances. Daarnaast kan je ook werk van studenten kopen.

PLAYSTATION presenteert in De Kooi (gebouw C) artistiek werk van bachelor- en masterstudenten Vrije Grafiek, samengesteld door de studenten zelf. Tijdens Kunstennacht 2024 mag je je verwachten aan performances en kan je ook werk van studenten kopen. 

On the Threshold of Dreams, de tentoonstelling met werk van masterstudenten Vrije Kunsten en Juweelontwerp in MAD-Gallery (Gebouw G, niveau +1), is een allusie op ‘On the threshold of a dream‘, die verwijst naar het derde album van de Moody Blues uit 1969. Een plaat die overloopt van heldere, spetterende, inventieve uitbarstingen — een synthese van psychedelia en klassieke muziek. Binnen de context van de masteropleiding Beeldende Kunsten krijgt deze titel het karakter van een dictum over de toekomst en de realisatie van de droom die hoort bij het kunstenaarsschap en de spreekwoordelijke drempel er naar toe. On the Threshold of Dreams biedt een broze inkijk in de persoonlijke praktijken die de masterstudenten ontwikkelen tijdens hun opleiding.

Studenten Juweelontwerp & Edelsmeedkunstn verkopen in Gebouw G hun multiples (sieraden in kleine oplages) aan democratische prijzen.

 

Waar?: 
PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie, gebouw C en G
Elfde-Liniestraat 25
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD