MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

MAD POWER

MAD POWER toont werk van 14 alumni van PXL-MAD School of Arts. Voor deze tentoonstelling stond kunstenaar en docent Peter de Cupere de helft van zijn tentoonstellingsruimtes voor de solotentoonstelling 'Eens was ik een mens' af aan de jonge kunstenaars. De selectie van de werken gebeurde samen met Annelies Nagels van de Warande. Met deze tentoonstelling wil Peter nadrukkelijk ruimte geven aan jong afgestudeerd talent van de PXL-MAD School of Arts.

Deelnemende kunstenaars: John Bijnens, Willem Boeckx, Jorden Boulet, Erik Chiafele, Natalia Drobot, Manu Engelen, Elias Ghekiere, Daan Gielis, Griet Moors, Jonas Nelissen, Karl Philips, Sarah Reynders, Nancy Slangen en Niels Vaes.

Opening:
vrijdag 9 september, 20.00u, De Warande, Turnhout
De tentoonstelling is nog te bezichtigen tot 22 januari 2017.

 

Waar?: 
De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
Meer evenementen van PXL-MAD