MAD ABOUT ARTS? Breng dan tijdens Kunstennacht Hasselt een bezoek aan PXL-MAD. Kijk hier voor meer info

Opendeurdag 23 april

Mad About Arts?

Maar nog niet beslist wat je volgend jaar wil studeren? Kom dan zaterdag 23 april tussen 10:00 en 14:00 naar PXL-MAD School of Arts in Hasselt! Deze infodag is een 'fysieke OpenDeurDag' waar je antwoorden krijgt op al je vragen. Je maakt kennis met het curriculum, ontmoet docenten en studenten en bezoekt de ontwerpstudio's van Grafisch Ontwerp of de ateliers van Juweelontwerp & Edelsmeedkunst of Vrije Kunsten (Keramiek, Open Lab, Schilderkunst, Sculptuur & Installatie en Vrije Grafiek).

Registreer hier je aanwezigheid

PXL-MAD is gelegen op de bruisende campus Elfde Linie in Hasselt, aan de rand van het Kapermolenpark en op vijf minuten wandelafstand van het stadscenrum van Hasselt.

Meet the Masters!

Ben jij momenteel 3BA student aan een (academische) kunsthogeschool en wil je volgend academiejaar jouw Masteropleiding Beeldende Kunsten (Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst, Vrije Kunsten en de Educatieve Master) volgen aan PXL-MAD School of Arts in Hasselt?  Breng dan een bezoek aan 'Meet the Masters' op zaterdag 23 april van 10:00 tot 17:00. Je maakt kennis met het programma van onze Pre-Master en Master, met diverse cases van onze huidige masters, met de masterateliers en met masterstudenten en docenten.

We verwelkomen je met een drankje, een pakket aan informatie ... en met heel veel enthousiasme.

Registreer hier je aanwezigheid

 

Waar?: 
PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie, gebouw C en G
Elfde-Liniestraat 25
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD