MAD ABOUT ARTS? Breng dan deze week een bezoek aan de expo VLOEDLIJN in MAD-Gallery Hasselt. Kijk hier voor meer info

PXL-MAD ontvangt Luc Tuymans

Luc Tuymans (1958, Mortsel) is één van de meest gerenommeerde en bekendste kunstenaars van zijn generatie. PXL MAD heeft Luc Tuymans uitgenodigd om in gesprek te gaan over thema’s die vandaag de dag bij kunststudenten en jonge kunstenaars leven. Wat betekent het om te beginnen aan een artistieke praktijk? Hoe kan een professionele opleiding zich opstellen naar de student en naar de kunstwereld? Heeft een kunstschool in België of in Limburg een andere aanpak nodig dan op een andere locatie? Wat is de beste samenwerking tussen een jonge kunstenaar en de professionele kunstwereld? Hoe moet een hedendaagse kunstenaar handelen om relevant te zijn, en wat doen we beter niet?

Heeft Tuymans hier antwoorden op? Docent en kunstenaar Lieven Segers gaat donderdag 17 februari om 19:00 met hem hierover in gesprek via vragen van studenten en docenten. De lezing is echter VOLZET. Wij hopen je binnenkort op een ander event van PXL-MAD te verwelkomen.

Late Lunch Lecture met Luc Tuymans: donderdag 17 februari, 19:00, PXL-MAD School Of Arts, Hasselt, Campus Elfde Linie, groot auditorium op de 3e verdieping van gebouw B. Covid Safe Ticket en mondmasker is verplicht.

 

Waar?: 
PXL-MAD Hasselt
Campus Elfde Linie, gebouw B
Groot Auditorium (3e verdieping)
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD