MAD ABOUT ARTS? Maar nog geen beslissing genomen wat of waar je volgend jaar wil studeren. Kijk hier voor meer info

Drawning at PXL-MAD

27 februari 2024 - 16:30

'Drawning at PXL-MAD School of Arts' presenteert in 't Scheep in Hasselt een selectie van tekeningen van studenten en geeft een blik op het potentieel van onze studenten die in het tekenatelier vrijelijk gestuurd worden om in individuele projecten te bouwen aan een persoonlijke beeldtaal. Na de waarneming staat hier het beeldend handelen centraal: het construeren, deconstrueren en transformeren van (eigen) beelden. Deze vaardigheden zijn even onontbeerlijk als de 'waar-neming' in een wereld van steeds diffusere 'waar-heden'.  Taal, beeld, concept en materialiteit vinden bij uitstek in het tekenen gemeenschappelijke grond en kunnen zo worden ingezet voor het bedenken en herdenken van tekenen als communicatiemiddel en beeldende expressie in het algemeen.
Deelnemende studenten: Amber Kerpetzidis, Fien Kirkels, Luna Konings, Said Magodev Isaev, Floor Muijshondt, Sarah Nicolai, Kiara Premereur, Janne Reekmans, Amber Swennen, Maya Stienaers en Lone Theunis.

'Drawning at PXL-MAD School of Arts' is van 28 februari tot 24 augustus 2024 gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de lokettenzaal van ’t Scheep (nieuw Stadhuis Hasselt).

Meer nieuws van PXL-MAD