MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

Karen Wuytens curator van 2 unieke tentoonstellingen

08 februari 2017 - 15:30

Onderzoeker en docent Object & Jewellery Karen Wuytens is curator van Epicorda op Corda Campus. Epicorda neemt je mee in de wereld van Apple en Philips, waar de innovaties van Philips Hasselt in dialoog gaan met de Apple producten. Epicorda is nog tot 6 mei op woensdag namiddag gratis te bezoeken.

Voor de expositie Powers of Materials  selecteerde Karen 12 designers die door middel van een innovatieve of onverwachte materiaaltoepassing tot een succesvol ontwerp komen, net zoals het Eames-duo deed met plywood en kunststof.
Powers of Materials is van 18 februari tot 28 mei (di-zo van 10 tot 17u) te bezichtigen in Studio Pieter Stockmans op C-mine in Genk.

Meer nieuws van PXL-MAD