MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

Leerrijke workshopweek voor atelier Keramiek en Glas

04 oktober 2016 - 09:00

Atelier Keramiek van PXL-MAD werd samen met vier andere Europese Hogescholen uitgenodigd door het Institut für Künstlerische Keramik und Glas (IKKG) van de Hochschule Koblenz voor een workshop ‘specifieke glazuurtechniek’. Een mooie en unieke kans voor studenten om zo een sensationeel gebeuren life bij te wonen.

Machteld Steukers en Sander Motmans gaven voor buitenlandse collega’s een boeiende presentatie over hun artistiek werk; plaatsten zo PXL-MAD op de kaart én creëerden vruchtbare samenwerkingen voor de toekomst.

Tegelijkertijd vond in het bekende ‘Keramikmuseum Westerwald’ het colloquium en de gelijknamige expo ‘Focus on Vessel’ plaats met o.a. werk van alumna Marie-Josée Comello.

Vier bijzonder fascinerende, arbeidsintensieve, leer- en feestrijke dagen vormden de start voor een keramisch topjaar!
 

Meer nieuws van PXL-MAD