MAD ABOUT ARTS? Maar nog geen beslissing genomen wat of waar je volgend jaar wil studeren. Kijk hier voor meer info

Lezing met Tina De Souter

30 november 2023 - 19:00

 

Donderdag 30 november om 19:00 ontvangt Grafisch Ontwerp Tina De Souter voor een lezing. Gespecialiseerd in het maken van kunst- en fotografieboeken stroomt Tina De Souter als een frisse wind door het designlandschap. Ze werkt samen met kunstenaars uit alle hoeken van de creatieve industrie om hun gedachten en ideeën te vertalen naar boekontwerp.

Tina behaalde een masterdiploma Grafisch Ontwerp aan Luca School of Arts in Brussel. Gedurende haar studies ontdekte ze een passie voor boekontwerp en lesgeven. Vervolgens behaalde ze een Educatieve Master in de Beeldende Kunsten en twee postgraduaten aan het Plantin Moretus Instituut voor Typografie (Antwerpen), één in Boekontwerp en één in Vormgeving & Typografie.  Als creatieve professional streeft Tina er naar om elk boek dat ze ontwerp — meer dan 50 op dit moment — een kunstobject an sich te laten zijn. Tijdens haar lezing aan PXL-MAD zal Tina de denkwijze en aanpak achter haar boekontwerpen illustreren.

Van harte welkom op de ‘Talks on the Rocks' lezing met Tina De Souter, PXL-MAD School of Arts, inkomhal gebouw C, Campus Elfde Linie, Hasselt.
 

Meer nieuws van PXL-MAD