MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

Mirthe Van Hove in selectie van 'The Young Designer’s Corner'

12 oktober 2016 - 14:00

Mirthe Van Hove is 3de bachelor studente Juweelontwerp aan PXL-MAD School of Arts en kan trots bekend maken dat ze geselecteerd is voor The Young Designer’s Corner van The Munich Show (München).

Mirthe nam deel met jaar “JewelBox” — ontwikkeld uit Alpaca en zoetwaterparels — waarin ze wil aantonen dat er innovatiever kan worden omgegaan met de manier hoe sieraden worden verpakt. Nu zijn dat veelal standaard doosjes maar wat gebeurt er als de verpakking een meerwaarde vormt voor het sieraad of het sieraad de verpakking op zich is?

Gedurende de beurs zal Mirthe met haar werk het opnemen tegen zeven anderen internationale studenten juweelontwerp. Wij wensen haar alvast veel succes! 

Meer nieuws van PXL-MAD