MAD ABOUT ARTS! Maar nog geen beslissing genomen waar je na de zomer wil studeren?  Kijk hier voor meer info

Nieuw Departementshoofd PXL-MAD

01 juli 2024 - 09:00

Enkele maanden geleden kondigde Erwin Goegebeur, departementshoofd van PXL-MAD School of Arts, aan dat hij vanaf 1 oktober 2024 een punt zet achter zijn lange, boeiende en gevarieerde professionele loopbaan (pensioen). Deze week maakte Hogeschool PXL met trots de vervanger van Erwin bekend: Dirk Reynders, 44 jaar, woonachtig in Genk.

Dirk Reynders is geen onbekende voor Hogeschool PXL, hij was reeds docent bij PXL-MAD. Verder heeft Dirk een uitgebreide ervaring in diverse rollen zoals docent, opleidingshoofd, directeur en academisch onderzoeker bij gerenommeerde instellingen zoals LUCA School of Arts, Vrije Universiteit Brussel, Hogeschool Zuyd Maastricht en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

Over zijn nieuwe rol zegt Dirk Reynders: "Het is een buitengewone eer om bij PXL-MAD aan de slag te gaan. Ik verheug me erop om samen met getalenteerde collega's en gemotiveerde studenten de grenzen van kunst, media en design te verleggen. Met mijn ervaring en kennis wil ik bijdragen aan de innovatie en creativiteit die PXL-MAD kenmerken, en een omgeving creëren die inclusiviteit en hedendaagse diversiteit omarmt."

Dirk start bij het begin van het nieuwe academiejaar. PXL-MAD wenst hem alle succes toe! 

 

Meer nieuws van PXL-MAD