MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist wat je volgend jaar wil studeren. Scroll dan zeker door ons onderwijsaanbod, download de infobrochure en bekijk de virtuele rondleidigen door onze ateliers via de button op de homepage. Zodra we je terug op de campus kunnen ontvangen hoor je van ons. Stel het wel. Tot snel.

PXL-MAD presenteert deze week de expo POP=ART van StuBru

29 februari 2016 - 18:43

POP=ART presenteert 60 grafische posters die telkens een titel of songregel van een bekende hit uit de popgeschiedenis voorstellen. Een beeldende historische wandeling doorheen 60 jaar pop- en rock geschiedenis. Van Elvis Presley met ‘Heartbreak Hotel’ (1956) tot Adele met ‘When We Were Young’ (2016). Stijn Van De Voorde (StuBru) selecteerde de songs. Grafisch vormgeefster Eva Goethals maakte de illustraties.
 
POP=ART kan je gratis bewonderen van woensdagmiddag 9 maart tot en met zaterdag 12 maart in de Kooi, campus Elfde Linie in Hasselt. Op vrijdag 11 maart in de namiddag zijn Stijn Van De Voorde en Eva Goethals zelf aanwezig. Naast de expositie draaien we fijne plaatjes en presenteren we grafisch werk van studenten dat muziek gerelateerd is.

Meer nieuws van PXL-MAD