MAD About Arts! Maar nog geen beslissing genomen wat of waar je volgend jaar wil studeren? Breng dan een bezoek aan onze infodag op dinsdag 5 juli. Kijk hier voor meer info
 

Infodag dinsdag 5 juli

MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist waar of wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan zeker een bezoek aan onze infodag op dinsdag 5 juli van 15:00 tot 20:00
PXL-MAD organiseert een academische Bachelor en Master opleiding Beeldende Kunsten met afstudeerrichtingen Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten en een Educatieve Masteropleiding (1 academiejaar, in bezit zijn van een masterdiploma).

TIjdens de infodag van 5 juli kan je van 14:00 tot 20:00 ook de afstudeerprojecten van de bachelors en masters bezichtigen in de expo's NEXIT (bachelors) en EXcITed (Masters). Kijk hier voor meer info.

Geïnteresseerd? Super! Gelieve je aanwezigheid dan hier te registeren.

Lukt dinsdag 5 juli niet? Hogeschool PXL organiseert een laatste infodag voor de start van het nieuw academiejaar op zaterdag 10 september van 09:00 tot 14:00. De inschrijvingslink hiervoor komt online vanaf 6 juli.

 

Waar?: 
PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie, gebouw C en G
Elfde-Liniestraat 25
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD