MAD ABOUT ARTS? Maar nog niet beslist wat en waar je volgend jaar wil studeren? Schrijf je dan in voor onze infodag op zaterdag 9 maart (10:00 - 14:00). Kijk hier voor meer info

Artistieke werking

Naast het organiseren van onderwijs en het ontwikkelen van onderzoek werkt PXL-MAD ook aan projecten in het kader van maatschappelijke dienstverlening en organiseert de opleiding jaarlijks tal van tentoonstellingen, workshops en gastlezingen met nationale en internationale gerenommeerde ontwerpers en kunstenaars.

Dienstverlening aan PXL-MAD is opgesplitst in verschillende domeinen. Enerzijds werken we met een duidelijk wetenschappelijke dienstverlening, gekoppeld aan de onderzoeksgroep MAD RESEARCH. Meer informatie hierover vind je onder de rubriek RESEARCH.

Anderzijds werken we met een maatschappelijke dienstverlening die onmiddellijk gekoppeld is aan het onderwijs. Projecten binnen deze vorm van maatschappelijke dienstverlening valoriseren de opleiding en versterken van het imago, de naambekendheid en het professionele netwerk.
Meer informatie hierover vind je onder de rubriek MAD-PROJECTS.

Regelmatig organiseren we tentoonstellingen met werk van studenten en docenten in huis en op externe locaties. KRIEG — een gloednieuw project van PXL-MAD — biedt letterlijk en figuurlijk ruimte voor soloprojecten van jonge opkomende kunstenaars. Meer info hierover hierover vind je onder de rubriek MAD-EXPOSURE.