Schrijf je hier in voor de toelatingsproef voor 'vroege vogels'. Kijk hier voor meer informatie

Infodagen voorjaar 2022

MAD About Arts?

Kom dan op zaterdag 12 maart of zaterdag 23 april 2022 tussen 10:00 en 14:00 naar PXL-MAD School of Arts in Hasselt! Deze infodagen zijn 'opendeurdagen' waar je antwoorden krijgt op al je vragen. Je maakt kennis met het curriculum, ontmoet docenten en studenten en bezoekt de ontwerpstudio's van Grafisch Ontwerp of de ateliers van Juweelontwerp & Edelsmeedkunst of Vrije Kunsten (Keramiek, Open Lab, Schilderkunst, Sculptuur & Installatie en Vrije Grafiek). De registratielink voor deze infodagen komt weldra online.

PXL-MAD is gelegen op de bruisende campus Elfde Linie in Hasselt, aan de rand van het Kapermolenpark en op vijf minuten wandelafstand van het stadscenrum van Hasselt.

Meet the Masters!

Ter gelegenheid van de infodag op 23 april verwelkomen wij van 14:00 tot 17:00 iedereen met interesse in onze Masteropleiding Beeldende Kunsten (Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst, Vrije Kunsten en de Educatieve Master). Je maakt kennis met het programma van onze Pre-Master en Master, met diverse cases van onze huidige masters, met de masterateliers en met masterstudenten en docenten. We verwelkomen je met een drankje, een pakket aan informatie ... en met heel veel enthousiasme. De inschrijvingslink voor 'Meet the Masters' komt weldra online.

Kan je niet wachten tot het volgend infomoment?

Surf dan zeker al eens naar de pagina's van ons onderwijsaanbod en blader door de online brochure.

 

 

Waar?: 
PXL-MAD School of Arts
Campus Elfde Linie, gebouw C en G
Elfde-Liniestraat 25
3500 Hasselt
Meer evenementen van PXL-MAD