Naar aanleiding van het conflict in Gaza organiseert PXL-MAD nu woensdag 'Voices of Concern'. Kijk hier naar het volledig programma.

Koop jouw 'ONE DROP OF FREEDOM' en steun de vluchtelingen

10 januari 2016 - 12:00

Peter de Cupere is een internationaal bekende geurkunstenaar. Naar aanleiding van het ‘Forum voor vluchtelingen’ dat eind oktober door Hogeschool PXL werd georganiseerd ontwikkelde Peter dit bijzonder parfum op basis van gras: ONE DROP OF FREEDOM, een uniek parfum of 'Eau de l'Herbe' dat symbool staat voor vrijheid en een veilige plek.

Dit druppeltje wordt te koop aangeboden door medewerkers van PXL-MAD, Vluchtelingenwerk Vlaanderen of het Limburgs Platform voor Vluchtelingen in losse verkoop. Zonder verzending kost het slechts 10 €, met verzending kost dit 12 €.
Daarnaast zijn er ook diverse luxeversies te verkrijgen. Je krijgt hiervoor een ingekaderde en door de kunstenaar genummerde en gesigneerde GROENE of GOUDEN editie.

De opbrengst van de verkoop van ONE DROP OF FREEDOM gaat integraal naar Vluchtelingenwerk Vlaanderen en Limburgs Platform voor Vluchtelingen.

PXL-MAD School Of Arts werkt ook nog aan andere projecten ten voordele voor de vluchtelingen: sessies beeldexpressie voor kinderen, een update voor de signalisatie in de opvangcentra en sessies creatieve therapie waarbij docenten, bachelors, masters en alumni van Hogeschool PXL ingeschakeld worden.

Surf zeker naar de site:
http://www.one-drop-of-freedom.com
 

Meer nieuws van PXL-MAD