MAD ABOUT ARTS? Breng dan zeker een bezoek aan de expo VLOEDLIJN. Nog tot 29 maart in MAD-Gallery Hasselt. Kijk hier voor meer info

november 2019

De 19e Zilver Triënnale van Hanau presenteert een boeiend overzicht van de wereldwijde hedendaagse zilversmeedkunst. Het repertoire van de getoonde objecten is zeer verscheiden: zowel thee-, water- en koffiekannen, schalen, bestek, kandelaars als hedendaagse abstracte objecten. Voor de samenstelling van deze prestigieuze tentoonstelling en wedstrijd werd beroep gedaan op een jury van topontwerpers wereldwijd.

David Huycke, juweelontwerper en docent aan PXL-MAD, is geselecteerd met zijn object ‘Dark Moon’ (2019, zwart silver, 28 x 28 cm).

David Carson (64) is een Amerikaans grafisch ontwerper, art director en surfer. Carson is vooral bekend om zijn innovatief tijdschriftontwerp en het gebruik van experimentele typografie. Carson is voor een hele generatie vormgevers de reden geweest om grafisch ontwerp te studeren. Zijn volstrekt intuïtieve designs, lak aan regels en buitenaardse typografische experimenten waren midden jaren negentig het meest spraakmakend in de wereld van magazinevormgeving.