MAD ABOUT ARTS? Breng dan zeker een bezoek aan de expo VLOEDLIJN. Nog tot 29 maart in MAD-Gallery Hasselt. Kijk hier voor meer info

februari 2017

Van 20 t.e.m. 25 februari 2017 verblijft de Amerikaanse cultdichter Kenneth Goldsmith in België Een hele week zal de dichter, performer, radiomaker, archivarus, beeldend kunstenaar, etc. de PXL-MAD School of Arts (Hasselt) en de Faculteit Letteren van de KU Leuven op hun kop en naar zijn hand zetten. 

Donderdag 9 februari organiseerde Grafisch Ontwerp MOSTERD! Een dag met inspirerende lezingen van Kris Hoet, Webecameaware, Joris Kritis, Klaartje Galle en Rizon Parein. Kijk zeker naar het beeldverslag.

Onderzoeker en docent Object & Jewellery Karen Wuytens is curator van Epicorda op Corda Campus. Epicorda neemt je mee in de wereld van Apple en Philips, waar de innovaties van Philips Hasselt in dialoog gaan met de Apple producten. Epicorda is nog tot 6 mei op woensdag namiddag gratis te bezoeken.

Tot 11 maart kan je in MAD Multiple het werk bewonderen van acht bachelorstudenten Juweelontwerp van PXL-MAD. MAD multiple: Maastrichterstraat 66, 3500 Hasselt.