Schrijf je vandaag nog in voor de toelatingsproef Grafisch Ontwerp. Nog niet overtuigd? Kijk hier naar onze troeven

oktober 2015

10 november 2015 tot 12 april 2016
gepost door Luc Rerren

Designers, architecten en kunstenaars met renommee: de A-Z Lezingen presenteren vanaf dinsdag 10 november toppers als Marthijn Klopper, Annelys de Vet, Cecile B. Evans,… Vaste afspraak, elke dinsdag om 20u00 in de Zebrazaal van Z33.

26 oktober 2015
gepost door Luc Rerren

De vluchtelingenstromen en het leed van vele mensen die hun land verlaten op zoek naar een veilige plek zijn je zeker niet ontgaan. Velen voelen zich betrokken en willen zich op één of andere manier inzetten.

Hoe doe je dat? Waar begin ik? Waar klop ik aan? Kan dit ook binnen een mooi project binnen onze hogeschool? Waar kan mijn expertise of interesse van pas komen? Kan ik nog wel iets doen? Natuurlijk kan je iets doen!!

12 oktober 2015
gepost door Luc Rerren
10 september 2016
gepost door Luc Rerren

Maak kennis met de opleidingen, docenten en studenten van de PXL-MAD. Op campus Elfde Linie in Hasselt kom je alles te weten over de opleiding Beeldende Kunsten. Kom zelf langs en ontdek het curriculum en de troeven Grafisch Ontwerp

05 juli 2016
gepost door Luc Rerren

Maak kennis met de opleidingen, docenten en studenten van de PXL-MAD. Op campus Elfde Linie in Hasselt kom je alles te weten over de opleiding Beeldende Kunsten. Kom zelf langs en ontdek het curriculum en de troeven van Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst (keuzetraject) en Vrije Kunsten.

16 april 2016
gepost door Luc Rerren

Kom zelf naar campus Elfde Linie in Hasselt en maak kennis met docenten en studenten van PXL-MAD. Je komt alles te weten over het curriculum en de troeven van Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst (keuzetraject) en Vrije Kunsten. Ook de Specifieke Lerarenopleiding wordt in de kijker geplaatst. De deuren van gebouw C staan open van 10u tot 14u,

06 maart 2016
gepost door Luc Rerren

Kom zelf naar campus Elfde Linie in Hasselt en maak kennis met docenten en studenten van PXL-MAD. Je komt alles te weten over het curriculum en de troeven van Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst (keuzetraject) en Vrije Kunsten.