MAD ABOUT ARTS! Maar nog geen beslissing genomen waar je na de zomer wil studeren?  Kijk hier voor meer info

mei 2019

21 juni 2019 tot 23 juni 2019
gepost door Luc Rerren

EXIT bundelt de afstudeerprojecten van de masters van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Genk en de faculteit Architectuur & kunst van de Universiteit Hasselt. Elk gepresenteerd masterproject getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, creatieve ontwikkeling van de student.

Het decor voor EXIT/19 is Thor Central, het prestigieuze hoofdgebouw van de voormalige steenkoolmijn van Genk-Waterschei. Thor Central is een indrukwekkende en energieke locatie die de projecten optimaal tot hun recht laat komen.

07 september 2019
gepost door Luc Rerren

Heb jij nog geen keuze gemaakt wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan zaterdag 7 september tussen 09:00 en 14:00u een bezoek aan onze infodag en ontdek zelf dat PXL-MAD School of Arts de opleiding is die jij zoekt. Docenten informeren je over de inhoud van het curriculum en beantwoorden al jouw vragen.

Bekijk hier een sfeerverslag van de vorige infodag

 

02 juli 2019
gepost door Luc Rerren

Heb jij nog geen keuze gemaakt wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan tussen 15:00 en 20:00u een bezoek aan onze infodag en ontdek zelf dat PXL-MAD School of Arts de opleiding is die jij zoekt. Docenten informeren je over de inhoud van het curriculum en beantwoorden al jouw vragen.

Lukt dinsdag 2 juli niet. Hogeschool PXL organiseert op 7 september van 9:00 tot 14:00u een laatste infodag voor de start van het nieuw academiejaar.

02 mei 2019 tot 26 mei 2019
gepost door Luc Rerren

De VELINX in Tongeren toont met de expo 'De terugkeer van Dionysos' werk van studenten van PXL-MAD School of Arts in Hasselt en LUCA School of Arts in Genk.

Beide onderwijsinstellingen organiseren reeds jaren gezamenlijk een project waar studenten werken omtrent een opgelegd thema. Dit jaar is dat 'Dionysos'. De voorbije jaren passeerden ondermeer de thema's 'revue', 'extase', 'dilemma', 'vervreemding' en 'escapisme'. De resultaten van dit project worden gepresenteerd aan een externe jury en een selectie met het meest interessante werk telkens geëxposeerd in de Velinx.