Schrijf je vandaag nog in voor de toelatingsproef Grafisch Ontwerp. Nog niet overtuigd? Kijk hier naar onze troeven

september 2023

22 november 2023
gepost door Luc Rerren

MAD ABOUT ARTS? Dan is de opleiding Beeldende Kunsten in Hasselt misschien iets voor jou? PXL-MAD School of Arts biedt een academische bachelor- en masteropleiding aan met een keuze uit drie afstudeerrichtingen: Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten (Keramiek, Open Lab, Schilderkunst, Sculptuur & Installatie, Vrije Grafiek).

Wil je je passie en kennis delen met anderen? Dan is de Educatieve Masteropleiding in de Beeldende Kunsten misschien wel iets voor jou?

16 november 2023 tot 28 januari 2024
gepost door Luc Rerren

Cultuurcentrum Hasselt (CCHA) toont tot 28 januari 2024 de tentoonstelling Agents of Concern — een tweede tentoonstellingsluik dat onderzoekt hoe het fotografische beeld onze empathische blik kan opwekken en vasthouden.

05 september 2023 tot 26 oktober 2023
gepost door Luc Rerren

PXL-MAD opent het nieuwe academiejaar met expo 'A Bite of Knowledge' van Honoré d’O, gecureerd door Luk Lambrecht. Honoré d'O (1961) is een kunstenaar van invloed en opereert tussen de plooien en (n)iemandsland van taal en beelden, die in een staat van voorlopigheid en poëzie blijven resoneren.