Schrijf je vandaag nog in voor de toelatingsproef Grafisch Ontwerp. Nog niet overtuigd? Kijk hier naar onze troeven

februari 2022

16 februari 2022 tot 23 februari 2022
gepost door Luc Rerren

MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist waar of wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan zeker een bezoek aan de ONLINE SID-IN DAGEN van PXL-MAD School of Arts Hasselt.
PXL-MAD organiseert een academische Bachelor en Master opleiding Beeldende Kunsten met afstudeerrichtingen Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten.

Geïnteresseerd? Log dan via onderstaande link zeker in tijdens één van onze online chatsessies op woensdag 16/02, zaterdag 19/02 en woensdag 23/02. Tot binnenkort!

17 februari 2022
gepost door Luc Rerren

Luc Tuymans (1958, Mortsel) is één van de meest gerenommeerde en bekendste kunstenaars van zijn generatie. PXL MAD heeft Luc Tuymans uitgenodigd om in gesprek te gaan over thema’s die vandaag de dag bij kunststudenten en jonge kunstenaars leven. Wat betekent het om te beginnen aan een artistieke praktijk? Hoe kan een professionele opleiding zich opstellen naar de student en naar de kunstwereld? Heeft een kunstschool in België of in Limburg een andere aanpak nodig dan op een andere locatie? Wat is de beste samenwerking tussen een jonge kunstenaar en de professionele kunstwereld?