MAD ABOUT ARTS! Maar nog geen beslissing genomen waar je na de zomer wil studeren?  Kijk hier voor meer info

mei 2017

09 september 2017
gepost door Luc Rerren

Heb je nog geen keuze gemaakt wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan zeker een bezoek aan de infodag van Hogeschool PXL. Docenten en studenten staan klaar om al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. En misschien is de academische Bachelor- en Masteropleiding Beeldende Kunsten aan PXL-MAD School of Arts wel iets voor jou!

04 juli 2017
gepost door Luc Rerren

Heb je nog geen keuze gemaakt wat je volgend jaar wil studeren? Breng dan zeker een bezoek aan de infodag van Hogeschool PXL. Docenten staan klaar om al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. En misschien is de academische bachelor- en masteropleiding aan PXL-MAD wel iets voor jou!

23 juni 2017 tot 25 juni 2017
gepost door Luc Rerren

EXIT bundelt de afstudeerprojecten van de masters van LUCA School of Arts Campus C-mine Genk, PXL-MAD School of Arts Hasselt en de faculteit Architectuur en kunst van de Universiteit Hasselt. Elk gepresenteerd masterproject getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek en van de persoonlijke, creatieve ontwikkeling van de student.
Het decor voor de expositie EXIT/17 is de prachtige site van C-mine. Een unieke en inspirerende plek in Genk die verleden, heden en toekomst verbindt.

28 april 2017 tot 30 juni 2017
gepost door Luc Rerren

Het zichtbaar maken van wat ongrijpbaar is, zoals emoties en gedachten, is een belangrijke drijfveer voor docent en beeldend kunstenaar Peter Hulsmans. Deze uitgesproken interesse resulteert vervolgens in op zichzelf staande installaties, beelden en objecten. Vaak vertrekt hij daarbij vanuit zijn eigen persoonlijke ervaringen, die hij verwerkt tot een algemeen geldig beeld.

28 april 2017 tot 30 juni 2017
gepost door Luc Rerren

Met hun site-specifieke installatie transformeren de kunstenaars de tentoonstellingsruimte van KRIEG tot een oase waarbinnen ze escapistische esthetiek onderzoeken. In dit transformatieproces werden Van den Berghe en Shlyk geïnspireerd door de zoektocht van de Nederlandse monnik en architect Dom Hans van der Laan (1904-1991) naar de essentie van spirituele architectuur.