PXL-MAD organiseert donderdag 8 oktober een extra toelatingsproef. Zo bieden we 'late beslissers' alsnog de kans om het academiejaar te starten. Geïnteresseerd? Schrijf je dan vandaag nog in via deze link. Meer informatie over de inhoud vind je onder 'Toelatingsinfo' op de homepage.

 

september 2020

01 oktober 2020
gepost door Luc Rerren

PXL-MAD School of Arts heeft een traditie om het nieuwe academiejaar op een feestelijke manier te openen. Donderdag 1 oktober om 17:00 nemen 4 docenten van eigen huis uit geheel verschillende vakgebieden binnen de Beeldende Kunsten het podium voor 4 lezingen of 'talks' van maximum 20 minuten. Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu hier in, want de plaatsen zijn beperkt. Tot dan!

 

08 oktober 2020
gepost door Luc Rerren

PXL-MAD organiseert donderdag 8 oktober een extra toelatingsproef. Zo bieden we 'late beslissers' alsnog de kans om dit academiejaar te starten.
Geïnteresseerd? Schrijf je dan vandaag nog in via deze link. Meer informatie over de inhoud vind je onder 'Toelatingsinfo' op de homepage.

 

25 september 2020 tot 27 september 2020
gepost door Luc Rerren

EXIT presenteert voor de 15e keer op rij de afstudeerprojecten van de masters van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Campus C-mine Genk en de faculteit Architectuur & Kunst van Universiteit Hasselt.

Omwille van corona presenteren de masters hun projecten in hun eigen schoolgebouw (C en G). Van harte welkom in PXL-MAD School of Arts in Hasselt op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september, telkens van 14:00 tot 18:00, voor de presentatie van de masterprojecten Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten.