Schrijf je vandaag nog in voor de toelatingsproef Grafisch Ontwerp. Nog niet overtuigd? Kijk hier naar onze troeven

september 2020

15 oktober 2020
gepost door Luc Rerren

Juweelontwerp & Edelsmeedkunst nodigt je van harte uit op de eerste lezing van THURSDAY TALKS met sieraadontwerper Amélie Riech op donderdag 15 oktober om 19u.

01 oktober 2020
gepost door Luc Rerren

PXL-MAD School of Arts heeft een traditie om het nieuwe academiejaar op een feestelijke manier te openen. Donderdag 1 oktober om 17:00 nemen 4 docenten van eigen huis uit geheel verschillende vakgebieden binnen de Beeldende Kunsten het podium voor 4 lezingen of 'talks' van maximum 20 minuten. Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu hier in, want de plaatsen zijn beperkt. Tot dan!

 

08 oktober 2020
gepost door Luc Rerren

PXL-MAD organiseert donderdag 8 oktober een extra toelatingsproef. Zo bieden we 'late beslissers' alsnog de kans om dit academiejaar te starten.
De inschrijvingen voor deze sessie zijn sinds kort echter afgesloten.  Meer informatie over de inhoud van onze toelatingsproeven vind je onder 'Toelatingsinfo' op de homepage.

 

25 september 2020 tot 27 september 2020
gepost door Luc Rerren

EXIT presenteert voor de 15e keer op rij de afstudeerprojecten van de masters van PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Campus C-mine Genk en de faculteit Architectuur & Kunst van Universiteit Hasselt.

Omwille van corona presenteren de masters hun projecten in hun eigen schoolgebouw (C en G). Van harte welkom in PXL-MAD School of Arts in Hasselt op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september, telkens van 14:00 tot 18:00, voor de presentatie van de masterprojecten Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten.