Schrijf je hier in voor de toelatingsproef voor 'vroege vogels'. Kijk hier voor meer informatie

januari 2022

23 april 2022
gepost door Luc Rerren

Ter gelegenheid van de infodag op 23 april organiseert PXL-MAD van 14:00 tot 17:00 'Meet the Masters'.
Iedereen met interesse in onze Masteropleiding Beeldende Kunsten (Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst, Vrije Kunsten en de Educatieve Master) is welkom! Je maakt kennis met het programma van onze Pre-Master en Master, met diverse cases van onze huidige masters, met de masterateliers en met masterstudenten en docenten. We verwelkomen je met een drankje, een pakket aan informatie ... en met heel veel enthousiasme.

19 januari 2022 tot 22 januari 2022
gepost door Luc Rerren

De buitenlandse Erasmusstudenten van PXL-MAD presenteren hun werk in een gezamenlijke tentoonstelling CURAT, die reflecteert over onze drang naar zorgzaamheid. Het lijkt dat er de laatste tijd een zekere kilte in de mensheid is geslopen die zich dwingt tot een egoïstische kijk. Onze dagelijkse drang om onszelf te beschermen en onze autonomie te behouden, gaat helaas ten koste van ons emotioneel leven.

14 januari 2022 tot 13 februari 2022
gepost door Luc Rerren

De onderzoeksgroep FRAME / Image Thinking (PXL-MAD en UHasselt) nodigt voor de vijfde keer enkele veelbelovende kunstenaars uit. Het Provinciaal Domein Dommelhof is opnieuw gastheer. De kunstenaars zijn: Aline Verstraten, Giovanna Caimmi en Kobe Ruysen.