MAD ABOUT ARTS? Breng dan tijdens Kunstennacht Hasselt een bezoek aan PXL-MAD. Kijk hier voor meer info

september 2017

08 november 2017
gepost door Luc Rerren

MAD about Arts? Breng dan zeker een bezoek aan onze infodag. Docenten en studenten staan klaar om al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. En misschien ontdek je dat onze academische Bachelor- en Masteropleiding Beeldende Kunsten dat is wat je zoekt!

De eerstvolgende infodag is voorzien op woensdag 8 november 2017 van 18u tot 21u.

 

 

12 oktober 2017
gepost door Luc Rerren

Donderdag 12 oktober organiseert PXL-MAD een extra toelatingsproef voor late beslissers. Je mist als student dan wel de eerste weken van het academiejaar, dat is gestart op maandag 18 september.

Opgelet! Graag tijdig registeren via deze link.

 

 

28 september 2017 tot 17 november 2017
gepost door Luc Rerren

Internationaal gerenommeerd kunstenaar Guillaume Bijl exposeert een aantal werken in de expositieruimte De Kooi van PXL-MAD. De tentoonstelling is tot 17 november gratis te bezichtigen op weekdagen van 9u tot 17u.

 

30 november 2017
gepost door Luc Rerren

Naar aanleiding van de solotentoonstelling ‘Nevan Lahart: Liberty Party Shop’, nog tot 30 november elke weekdag te bezoeken, realiseerde de hedendaagse kunstruimte KRIEG de allereerste monografie over het werk van de Ierse kunstenaar Nevan Lahart. Deze publicatie wordt voorgesteld op de laatste dag van de tentoonstelling, in aanwezigheid van de kunstenaar.

28 september 2017
gepost door Luc Rerren

Om 17u00 opent PXL-MAD het nieuw academiejaar met o.a. de onthulling van een nieuw feestelijk beeld van kunstenaar Guillaume Bijl op de campus Elfde Linie en de vernissage van zijn solotentoonstelling in De Kooi. Aansluitend serveren we koele drankjes op het ritme van indian summerbeats.

Inschrijven is aangewezen en kan hier.