MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist wat je volgend jaar wil studeren. Scroll dan zeker door ons onderwijsaanbod, download de infobrochure en bekijk de virtuele rondleidigen door onze ateliers via de button op de homepage. Zodra we je terug op de campus kunnen ontvangen hoor je van ons. Stel het wel. Tot snel.

november 2020

25 november 2020 tot 27 november 2020
gepost door Luc Rerren

Nu vrijdag organiseert PXL-MAD de derde editie van Lunch Lectures. Tijdens deze lezing gaat kunstenaar en docent Lieven Segers in gesprek met Vedran Kopljar, de nieuwe Belgische belofte van een kritische, intelligente en speelse kunst.

20 november 2020 tot 22 november 2020
gepost door Luc Rerren

Maria Konschake, alumna Object & Jewellery, is geselecteerd voor de JPlus award van Klimt02, platform voor hedendaagse sieraden en objecten.
Haar masterproject About space and identity onderzoekt het verband tussen sieraden en culturele identiteit. Benieuwd naar het werk van Maria?

20 november 2020 tot 31 december 2020
gepost door Luc Rerren

Op vraag van de PXL-Studentenraad startte de hogeschool het voorbije academiejaar met de ontwikkeling van een PXL-App. De app is sinds 10 november 2020 beschikbaar in de App Store van Apple en de Play Store van Google, zowel voor studenten als docenten.

24 november 2020
gepost door Luc Rerren

Ook dit academiejaar organiseert PXL-MAD weer een reeks lezingen/gesprekken rond artistiek onderzoek.
Deze keer echter geen MAD-Research@lunch (met een kom soep in de inkomhal), maar MAD-Research@diner ... en dat digitaal. Je weet wel waarom.