Maxim Schoups, masterstudent Advertising Design, wint New Blood Award in Londen. Kijk hier voor meer info

november 2022

08 december 2022
gepost door Luc Rerren

Donderdag 8 decembert om 19:00 ontvangt Juweelontwerp & Edelsmeedkunst Giovanni Corvaja voor ee lezing. Giovanni Corvaja (1971 Padua, Italië) is een gerenommeerde Italiaanse goudsmid wiens werk behoort tot museale en privéverzamelingen in Europa, Amerika en Australië. Hij beschouwt het manipuleren en transformeren van goud als een bijzondere activiteit die een enorme hoeveelheid energie, details, toewijding en passie kan samenbrengen in kleine objecten.

01 december 2022 tot 02 december 2022
gepost door Luc Rerren

Donderdag 1 en vrijdag 2 december organiseert READSEARCH, de onderzoeksgroep o.l.v. Ann Bessemans, een Advanced workshop Glyphs. Glyphs is een programma waarin lettertypes ontworpen, gemodificeerd en geëxporteerd kunnen worden in alle mogelijke vormen, formaten en voor alle mogelijke toepassingen.

22 februari 2023
gepost door Luc Rerren

PXL-MAD School of Arts organiseert op woensdag 22 februari 2023 een Openlesdag (10:00 - 16:00). We maken een programma op maat waardoor je kennis maakt met het curriculum en opdrachten binnen het atelier van jouw voorkeur. Deelnemen aan zo'n openlesdag zal je toekomstige studiekeuze zeker en vast ondersteunen.

Gelieve je voor deze Openlesdag hier te registreren ten laatste 20 februari voor 16:00.

 

17 november 2022
gepost door Luc Rerren

Frank Koolen is beeldend kunstenaar, curator, docent en amateur-goochelaar. Hij benadert kunst op een interdisciplinaire manier en focust op proces om mogelijke samenwerkingen te vinden en in de hoop nieuwe connecties tussen mensen, organisaties en manieren van denken te vormen.