PXL-MAD heeft ook dit academiejaar heel wat interessante tentoonstellingen, lezingen en workshops in petto. Bekijk hier onze agenda.
 

september 2022

29 september 2022 tot 16 november 2022
gepost door Luc Rerren

Traditioneel opent PXL-MAD de start van een nieuw academiejaar ‘feestelijk’. Donderdag 29 september ben je vanaf 18:00 van harte welkom op de opening van de tentoonstelling The Tolerance Project en de receptie aansluitend.

29 september 2022
gepost door Luc Rerren

Traditioneel opent PXL-MAD de start van een nieuw academiejaar ‘feestelijk’. Donderdag 29 september ben je vanaf 17:00 van harte welkom om deel te nemen aan het kunstproject van David Helbich, de opening van de tentoonstelling The Tolerance Project en de receptie aansluitend.

14 september 2022
gepost door Luc Rerren

De reguliere infodagen om je te informeren over onze opleiding en de toelatingsproeven om in te stromen in het academiejaar 2022-2023 zijn voorbij. Heb jij echter specifieke vragen over één van onze afstudeerrichtingen (Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst, Vrije Kunsten of de Educatieve Masteropleiding), stuur dan een mailtje naar opleidingshoofd Sonja Spee (Sonja.Spee@PXL.BE). Zij neemt graag de tijd om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden.