Maxim Schoups, masterstudent Advertising Design, wint New Blood Award in Londen. Kijk hier voor meer info

maart 2018

02 mei 2018
gepost door Luc Rerren

Nieuwsgierig naar de theorie- en praktijklessen van de opleiding Beeldende Kunsten? Zin in een babbel met de huidige eerstejaarsstudenten? Dan is de openlesdag iets voor jou! Kom woensdag 2 mei 2018 zelf proeven van de dynamische sfeer van PXL-MAD. Je maakt kennis met studenten, docenten en een belangrijk aantal vakken van ons curriculum.

Het programma kan je downloaden via de link hieronder.
Inschrijven: klik dan hier.

 

 

22 april 2018
gepost door Luc Rerren

MAD about Arts? Breng dan zeker een bezoek aan onze Opendeurdag op zondag 22 april van 10u tot 14u.
De ateliers zijn toegankelijk. Docenten en studenten staan klaar om al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. En misschien ontdek je dat onze academische Bachelor- en Masteropleiding Beeldende Kunsten dat is wat je zoekt!

 

15 maart 2018 tot 29 maart 2018
gepost door Luc Rerren

Tom Vansant, kunstenaar en docent aan PXL-MAD, richt een diorama in rond de scene van de Kooi en integreert delen ervan als beeldelement. Het bronmateriaal van de projecties maakt deel uit van een audiovisuele erfenis van een grootoom van de kunstenaar, Priester Jozef Moors. Tom Vansant verzamelt en inventariseert diens archief en maakt het ter plekke operatief met dia-projectoren en overvloeiingen.

13 maart 2018
gepost door Luc Rerren

Nelly Van Oost (°1985, Abbeville, FR. Woont en werkt in Brussel) geeft het immateriële en gedachten vorm. In haar maakproces, geïnspireerd door eigen reizen en ervaringen, is ze op zoek naar een balans tussen wat wordt gezegd en wat wordt verzwegen. Een raadselachtig spel tussen kijker en artistiek werk.

02 maart 2018 tot 22 april 2018
gepost door Luc Rerren

Tot vrijdag 30 maart presenteert PXL-MAD 'De PREnTFABRIEK' met origineel illustratief werk van studenten, alumni en docenten van PXL-MAD: Nick Cales, Mathieu De Guchteneere, Kim Duchateau, Merel Eyckerman, Benjamin Leroy, Wout Olaerts, Kris Nauwelaerts,Yoeri Slegers, Jenny Stieglitz,  Leo Timmers, Tineke Van Hemeldonck en Chris Vosters.