MAD ABOUT ARTS! maar geen mogelijkheid om je toekomstige opleiding live te bezoeken? Vanaf vandaag biedt PXL-MAD je de kans om een afspraak in te plannen voor een locatiebezoek op de campus. We spreiden het bezoekersaantal (maximum 3 kandidaat studenten) en voldoen aan alle veiligheidsvoorwaarden. Zo kan jij als toekomstige student een juiste studiekeuze maken.

Reserveer jouw afspraak via deze link. Tot snel!

januari 2018

06 februari 2018 tot 29 maart 2018
gepost door Luc Rerren

KRIEG presenteert solotentoonstelling van Pauline Curnier Jardin

Voor haar eerste solotentoonstelling in België brengt de Franse kunstenares Pauline Curnier Jardin twee recente films samen in een aangepaste installatie. Behalve het nieuwe Teetotum (2017) is ook Grotta Profunda (2011-2017), vorig jaar nog een van de hoogtepunten van de Biënnale van Venetië, te zien.

24 februari 2018
gepost door Luc Rerren

MAD about Arts? Breng dan zeker een bezoek aan onze Opendeurdag op zaterdag 24 februari 2018 tussen 13 en 17u
De ateliers zijn toegankelijk. Docenten en studenten staan klaar om al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. En misschien ontdek je dat onze academische Bachelor- en Masteropleiding Beeldende Kunsten dat is wat je zoekt!

Kan je niet op zaterdag 24 februari. Er is ook een Opendeurdag op zondag 22 april van 10 tot 14u.

 

08 februari 2018
gepost door Luc Rerren

'MOSTerd' is een dag vol inspiratie voor studenten en alumni Grafisch Ontwerp. Romain Tardy (video kunstenaar), Thomas Desmet (grafisch ontwerper), Benjamin Leroy (Illustrator) en Hannes Coudenys (allround creator) hebben alvast toegezegd.
In de voormiddag staan er lezingen op het programma. In de namiddag geven de sprekers workshops voor een selecte groep studenten.

MOSTerd, donderdag 8 februari 2018, van 9 tot 17u.