PXL-MAD organiseert op donderdag 7 en vrijdag 8 november het congres kunst.vormen.  Kijk hier voor meer info

oktober 2024

07 november 2024 tot 20 december 2024
gepost door Luc Rerren

Op donderdag 7 en vrijdag 8 november 2024 organiseert het onderzoeksdomein Art Education in samenwerking met de Educatieve Masteropleiding van PXL-MAD het evenement ‘kunst.vormen’, bestaande uit een congres en een expositie (7 november — 20 december, MAD-Gallery, Hasselt).

Deze activiteiten vinden plaats in het kader van de expo ‘De Research Group, een kunstenaarscollectief (1967-1972)’ in Het Stadsmus Hasselt, gecureerd door Edith Doove.

20 november 2024
gepost door Luc Rerren

MAD ABOUT ARTS! Maar nog niet beslist wat of waar je volgend jaar wil studeren? Breng dan een bezoek aan onze info-avond op woensdag 20 november van 18:00 tot 21:00.

Je maakt kennis met docenten en het curriculum van de afstudeerrichting van jouw voorkeur: Grafisch Ontwerp, Juweelontwerp & Edelsmeedkunst en Vrije Kunsten. Heb je reeds een masterdiploma op zak en wens je je kennis en passie te delen met anderen? Dan is de Educatieve Masteropleiding Audiovisuele & Beeldende Kunsten, afstudeerrichting Beeldende Kunsten, misschien iets voor jou.

24 oktober 2024
gepost door Luc Rerren

Christopher Thompson Royds is een internationaal gerenommeerde kunstenaar en edelsmid wiens werk is opgenomen in verschillende vooraanstaande collecties in Europa en de VS. Zijn werk is verschenen in onder andere Vogue, de Financial Times, Town & Country en The Telegraph.